Data

I

danie

II

danie

deser

30.09.2019 r.

PONIEDZIAŁEK

 

Kapuśniak na kościach wędzonych z ziemniakami i natką pietruszki.

Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler mleko i   produkty pochodne.

 

Pierogi ruskie, surówka z marchwi i jabłka.

Kompot .

Zawiera alergeny: gluten

mleko i produkty pochodne.

 

Owoc

01.10.2019 r.

WTOREK

 

Rosół z makaronem i natką pietruszki.

Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler.

Udko gotowane, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskie, marchwi i papryki.

Kompot.

Zawiera alergeny, mleko

i produkty pochodne.

Owoc

02.10.2019r.

ŚRODA:

Zupa grochowa na kościach wędzonych z ziemniakami,

natką pietruszki.

Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko

i produkty pochodne.

Makaron z tuńczykiem i szczypiorkiem.

Kompot.

Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, ryba.

Sok owocowo- warzywny

03.10.2019r.

CZWARTEK

 

Zupa pomidorowa na udkach z makaronem, jarzynami i natką pietruszki.

Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler mleko i   produkty pochodne.

Gulasz drobiowy , kasza jęczmienna z warzywami, surówka z ogórka kiszonego, marchwi i jabłka.

Kompot.

Zawiera alergeny, gluten   mleko

i produkty pochodne.

Owoc

04.10.2019r.

PIĄTEK

Zupa jarzynowa na maśle z kaszą jaglana i natką pietruszki.

Zawiera alergeny: seler, gorczyca, gluten,

mleko i produkty pochodne.

Naleśniki z serem i musem owocowym.

Kompot.

Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jaja.

Owoc

*ZASTRZEGAM ZMIANY W JADŁOSPISIE

Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Bratkowicach
36-055 Bratkowice 398
tel./fax 17 855 10 07 
e-mail:
 sp1.bratkowice@swilcza.com.pl

Designed by atjoomla.com